Thuis

Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd

Bedrijfsprofiel

De Machinesco. van Jiangsuzhongyin, Ltd wordt gevestigd in Donglai-Stad, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie. Het heeft internationale standaardworkshop meer dan 15000 vierkante meters. Het is één van de professionele fabrikanten van drank verpakkende machines met het verzamelen van onderzoek, ontwikkeling en productie. Het is van de drankmachines van China beste het materiaalleveranciers. Als vloeibare verpakkingsindustrieonderneming, is het netwerk van de drankdienst over de hele wereld meer dan 30 landen en de gebieden, producten worden wijd gebruikt in dranken, aroma, schoonheidsmiddel, bier, melk, en de farmaceutische industrieën.

 

Verzamelt de binnenlandse beroemde machines verwerkende onderneming, die personeelsleden meer dan 60 van vele jaren van machines, technologie en automatische controle deze 3 gebieden heeft. Het is het sterke team van de vloeibare (drank) verpakkende machinesindustrie in China, de bestaande 2 voedseltechniek arts, 5 meesters, 12 hogere ingenieurs, kan voorzien gebruikers van: Markt het plaatsen analyse, het ontwerpen, ingenieur opleiding en een reeks kant en klaar oplossingsproject en daarmee verband houdende diensten. 

 

De moderne fabriek, allerlei geavanceerd verwerkingsmateriaal en het testen materiaal, ervaren technici, het wetenschappelijke en strikte beheer, vormen de drank mechanische voortreffelijkheid in product productiesysteem. Het verstrekt Zhongyin-ook de kwaliteit van het Machinesproduct in de krachtigste waarborg. 

 

China Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Aangezien het bedrijf is begonnen, geconcentreerd op de professionele technologie - drank verpakkende machines, om belangrijke drank verpakkende machines, het stroomopwaarts en stroomafwaarts verwante zowel drank onderzoek als de ontwikkeling van het verpakkingsmateriaal te smeden.

 

Hang altijd technologische innovatie aan om de bedrijfontwikkeling te drijven.

Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd
Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd
Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd
Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : China-drank

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 7,000,000-8,955,000

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 80% - 90%

Main products: Blowing System, Filling System, Packing System, Water treatment System

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd Certificaten China Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd Certificaten