Thuis

Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd certificaten
China Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Dit is een professionele fabrikant! Ik ben tevreden met uw oppervlaktebehandelingstechnologie!

—— Mohammed Mobaidin

Hartelijk dank voor uw perfecte kwaliteit en VIP dienst, zullen wij contract houden en zullen meer zaken met u doen!

—— Teken van de V.S.

Wij ontvingen uw drinkwater het vullen machine vorige donderdag en wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van uw product.

—— Lionel Lobo

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  om onze materiaalprestaties van verrichting beter en stabieler te maken, werkt ons bedrijf met binnenlandse professionele instituten, hogescholen en universiteiten samen om de combinatie van de het vullen machine uit te voeren en optimaliseerde het aanverwante apparatuurontwerp, vooral met de universitaire school van Shanghai jiaotong van werktuigbouw.

   

  Gebruikend de universiteit van Shanghai jiaotong, vloeit het wuxiinstituut van de technologie van de voedseltechniek en de technologieonderzoek en ontwikkelingssterkte van andere universiteiten sterke, om de buitenlandse geavanceerde technologie, spijsvertering te analyseren op basis van het absorberen van buitenlandse geavanceerde technologie, ons origineel ontwerp volkomen, en bereikt goed te veranderen voort.

   

  Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd fabriek productielijn 0

  Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd fabriek productielijn 1

   

  Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd fabriek productielijn 2

   

  Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd fabriek productielijn 3

  Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd fabriek productielijn 4

  Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd fabriek productielijn 5

   

 • OEM / ODM

  Aangezien het bedrijf is begonnen, geconcentreerd op de professionele technologie - drank verpakkende machines, om belangrijke drank verpakkende machines, het stroomopwaarts en stroomafwaarts verwante zowel drank onderzoek als de ontwikkeling van het verpakkingsmateriaal te smeden. Hang altijd technologische innovatie aan om de bedrijfontwikkeling te drijven. Het is toegepast voor octrooien, heeft gevormd een unieke markt met concurrentievoordeel.

   

  Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd fabriek productielijn 0

 • R & D

  Verzamelt de binnenlandse beroemde machines verwerkende onderneming, die personeelsleden meer dan 60 van vele jaren van machines, technologie en automatische controle deze 3 gebieden heeft.

   

  Het is het sterke team van de vloeibare (drank) verpakkende machinesindustrie in China, de bestaande 2 voedseltechniek arts, 5 meesters, 12 hogere ingenieurs, kan voorzien gebruikers van: Markt het plaatsen analyse, het ontwerpen, ingenieur opleiding en een reeks kant en klaar oplossingsproject en daarmee verband houdende diensten.

Contactgegevens
Jiangsu Zhongyin Machinery Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Kira Geng

Tel.: +86-13776909927

Fax: 86-512-56395597

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)